Elbaran de messensnijder

seriemoordenaar uit Baliho

Description:

Elbaran is overdag (?) een respectabel bewoner van Baliho, alwaar hij een winkel in materiaal en werktuigen openhoudt met behulp van verkopers en verkopers. Als celibatair en van een zekere welstand genietend zet hij dikwijls ’s nachts de bloemetjes buiten.

Wat men niet vermoedt is dat hij een seriemoordenaar is die regelmatig vrouwen vermoordt op beestachtige wijze. De lijken worden dan telkens beesetachtig verminkt en voorzien van Travia-symbolen zodat het lijkt dat hier een religieus fanaticus te keer gaat tegen vrouwen van lichte zeden (effectief kiest hij eerder eenzame randfiguren als slachtoffers, waar hij in zijn uitgebreide nachtleven snel mee in contact komt).

Onze helden doorzien dit spel echter en betrappen hem op heterdaad bij het bloedzuigen van een volgende slachtoffer. Enkel gewapend met een mes blijkt de man geen bijzondere weerstand te geven, zij het dan dat hij vrij snel terug bijkomt van een KO-vuistslag van Thorwulf.
Om verdere miserie te vermijden worden hem zijn rechten niet voorgelezen en ergens terwijl dat gebeurt vervalt hij tot asse…

Doodsoorzaak:

Bio:

Elbaran de messensnijder

De terugkeer van de duisternis. Kramarsian